Thursday, September 8, 2011

Party Pyjama

Heyyo wonder blogger

Hai kawan kawan semua yang di rindui, muahhh haha Okay entri raya malas nak buat sebab cerita raya aku bukan sehebat korang. Dari pagi sampai malam kerja aku baring dekat sofa tengok TV sampai rasa mengantok. Jimat minyak kereta dan duit tol tapi melambung bil elektrik :P Haha bukan lama sangat pun aku tengok TV, gitu-gitu je.

Aku malas malas malas nak cerita fasal raya sebab nanti aku muram \kot/ and and dah ramai dah cerita fasal raya, cerita fasal kuih raya, cerita fasal kenyang makan kuih raya and and paling banyak orang buat UPLOAD GAMBAR RAYA pertama kedua ketiga kesepuluh \harini la tu, lajunya ;P/. Aku baru pakai sehelai je baju raya. Yang warna oren macam dekat bawah ni tu. PAdahal baju raya ada dua helai je hehe. Baju kurung tak beli pun sebab sayang duit nak beli. Aku pun bukan selalu sangat pakai baju kurung sebab jarang keluar. Nak pakai pergi majlis makan-makan dekat sekolah jangan harap. Sekolah aku takde pun buat majlis macam tu T^T mencik arr. Iteww tak sukeww sob sob. \okey dah gedik dah tu. tu semua tipu punya luahan je/ Tak kisah pun tak ada majlis makan-makan tu \tapi kalau ada pun bagus *winkwink*/ sebab bila pakai baju kurung keluar jalan-jalan, mana tahu tanpa disangka ada anjing yang jeles dengan baju kurung tu sampai nak kejar, hah tak ke naya kena angkat kain pastu lari pecut :P


Okay, tadi pagi dah tau dapat number berapa. Walaupun keputusan menurun tapi tak apa sebab tak ada fail, alhamdulillah. Bulan depan final punya exam kena study hard sikit lah. \"Everyday I'm Studying":p/ Okay, hari sabtu ni aku bakal tidur di rumah kawan, Syera sampai hari Isnin petang \kot/. Ni sebab family kena pergi KL aka Kuala Lumpur untuk daftar smester ke 2 kat UIA bla bla bla \aku bukan tau sangat/.Tak apa, aku tak nak ikut sebab nak pi sekolah :P malas nak kena bagi surat kenapa tak datang sekolah sebenarnya nanti kalau pi KL. Tapi aku dah order siap siap satu kotak Dunkin Donut untuk aku. Haruslah banyak perasa cokla yang comel tu :P.

Hurayyy, nanti boleh sembang sembang bla bla bla dengan Syera. Tapi Nabila tak ada sebab dia kena pi kem esok. Kalau tak for sure kami tiga orang dah buat party tidur dah :') Tak apa lain kali kita buat lagi :D Minta minta la hari sabtu ni jadi pi Giant. Nak tengok Hantu Bonceng :)
Make miracle became reality

1 fairy:

Urzain Hussain said...

nice picture ..

[^^,]v