Saturday, March 10, 2012

Holiday One Week

Heyyo wonder blogger


Lama kan saya tak update. Berbulan kot tak sentuh  botton blogger dot com ni. Nak kata sibuk dengan exam tak juga. Mungkin sebab tak ada cerita yang nak di kongsikan. Apa-apa pun saya nak bagitau yang blog ni masih wujud okay. Jangan lupakan saya wuwuwu.

Saya, Mas Erni dari Kedah nak wish Happy Holiday untuk seminggu kepada korang di sana. Rehat-rehat juga tapi jangan lupa kita ada kerja sekolah *mengeluh*. Ni yang tak berapa tahan. Itu pun selamat lepas habis exam terus cuti. Kalau tak habis pening fikir fasal result pulak. Okay, saya kena kemas barang sebab esok nak bertolak ke Terengganu. *bukan pi jalan-jalan pun, pi kenduri kahwin sepupu je*
Make miracle became reality

0 fairy: