Sunday, May 26, 2013

Cekodok's Trip

Heyyo wonder blogger

Assalamualaikum~ Lamanya aku tak update blog ni. Jenguk pun tidak. Alahh rindunya. Bila tengok balik last post 1 January. Fuhh lamanya aku tak update. Lagi pun cerita macam tak ada ja nak story mori kat sini. Ahh sekarang dah school holiday wehhh. Yahooo wa nak ucap happy holiday sama lu semua orang. Ehhh ehh btw sekarang batch 95 semua dah busy nak pi sambung belajar dekat matrik dan U pilihan hati. Huh study elok elok la ampa semua. Aku ni still tak tahu lagi nak terima ke tak tawaran yang aku dapat tu. Mak tak bagi respon lagi. Bye ampa semua. Lepas ni susah dah nak hangout dengan ampa. *ambil tisu lambai lambai*

Hah, aku nak letak sikit memori aku dekat blog ni. 17 May 2013 hari tu, setelah lama plan bagai akhirnya pergi juga hangout dengan kawan-kawan ke Pulau Pinang. Sewa van, angkut barang bbq dari rumah, beli ayam ikan bagai, kami semua bertolak ke Pulau Pinang.

Kami ber-BBQ dekat Batu Feringgi, berusaha hidupkan api guna daun, ranting dan arang, bakar makanan yang kami bawa, kami makan, depa terjun lain, sembang-sembang, bergambar, pi jalan-jalan, pi queensbay, pi makan ais kacang and jagung bagai, tangkap gambar lagi, sembang banyak kali, gelak happy happy then dah malam kami balik. Walaupun rasa sekejap ja tapi sebab lama tak jumpa depa tu yang buat hari tu jadi kenangan terindah bagai cewahh.


Sebenarnya aku malas nak cerita panjang panjang so aku pendek kan. Tapi entah kenapa jadi terlalu pendek. Abaikan lah haha.
Make miracle became reality

0 fairy: