Wednesday, December 12, 2012

Going Trip With Friends

Assalamualaikum and heyyo wonder blogger.

Well apa khabar semua? Setakat ni aku still tak plan apa-apa. Still tak pi start kerja or pi kelas memandu. Apa yang aku buat sekarang tidur, bangun, mandi, makan, tolong mak sikit-sikit, tengok drama, download dan main twitter muahehehe. Rasanya memang macam tu la semua orang time cuti. Masa mula-mula cuti tu mesti excited tapi lama kemudian mesti rasa bosan tu dah datang kan kan. Tadi pun baru je habiskan tengok drama BIG haha. Comel la si KKJ tu. Aku paling suka bila dia cakap "Uh-oh". Hurmm lepas ni sure-sure aku akan download drama baru pula. ^^


Seperti yang dah dirancang, 13 Dicember ni aku akan pi lawatan ke Melaka, Shah Alam and Kuala Lumpur dengan kawan-kawan. Walaupun aku excited nak pergi tapi barang satu apa pun tak kemas lagi. Entahlah tapi rasa macam malas nak kemas barang. Makanan apa nak bawa pun belum fikir apa benda. Uh-oh sure esok kalut kan. Dah la abang suruh buat cupcake. Tiba-tiba je suruh buat. Dah la suruh buat Cupcake Oreo. Adehhhh sure sibuk esok. Hurmmm mungkin aku patut kemas barang sikit sekarang. Nanti sambung yang selebihnya ja. Dah la kena tidur awal sebab nanti kena pi sekolah awal. Bertolak pukul 5AM kot. Perghhh mengantok kot time tu. Okay lah, Assalamualaikum and good bamm~ ^^
Make miracle became reality

1 fairy:

mushroom farah said...

nak ole-ole...hehehe
^_^